Campus Reus
 
 
  
 

Consumo responsable

Antonio Lucena

El consum és un dels camins pels quals la humanitat infueix en la naturalesa. Per suposat, qualsevol ésser viu poseeix aquesta mateixa facultat. Malgrat això, l'ésser humà mostra una característica que el fa singular en aquest sentit: la seva voracitat específica. Els éssers humans dificilment en tenen prou d'una cosa quan aquesta els agrada.

Aquesta voracitat porta a una explotació inconsiderada de la natura, que repercuteix en molts aspectes sobre el medi ambient. Així, l'autor considera que la influència del consum en les relacions Nord-Sud, representa la ruïna per al Sud i la misèria per a la seva població, una situació que porta camí de perpetuar-se.

Una altra vessant que investiga aquest estudi és la que fa referència a la industria transgènica, que està amenaçant a la vida amb les seves pràctiques. Una industria l'activitat de la qual s'assembla més a la d'un aprenent de bruixot que a l'activitat científica.

L'autor, militant ecologista, estudiós dels problemes mediambientals, doctor enginyer en mines, col.labora en diverses publicacions.

Editorial Talasa

126 pàgines.

 
   
 
 
 
 fletxa anterior 
 
 Una creació d' Editio Software  · Editat i publicat amb Editio Interdum  · Avís legal