Campus Reus
 
 
  
 

Marxa pel Decreixement al Camp de Tarragona del 18 de setembre al 4 d'octubre

Des del grup de Decreixement al Camp s'ha organitzat una marxa en bibicleta que recorrerà les comarques del Baix i Alt Camp, Conca, Tarragonès i Priorat, del 18 de setembre al 4 d'octubre.

La marxa passa per Reus, Vila-seca, Cambrils, Riudoms, Montroig, Falset, Duesaigües, Prades, Vilaplana, La Selva del Camp, Alcover, El Morell, Torredembarra, Santes Creus, Montblanc, Valls i Tarragona.

En cada parada del recorregut, s'ha preparat amb els col·lectius locals un acte públic formatiu sobre la situació actual de crisi i les alternatives que tenim com a ciutadans i ciutadanes, on es convida a tothom a assistir-hi.

L'objectiu més important d'aquesta marxa és difondre les formes de vida i de societat alternatives, tan necessàries en temps de crisi, que ja s'estan posant en pràctica des de molts moviments socials, i fomentar el treball en xarxa i la confiança en les persones pròximes. Per això es convidarà a tothom a participar en les Trobades per la Cooperació Local que tindran lloc el 17 i 18 d'octubre a Valls (Can Pipirimosca), on se seguirà treballant conjuntament en la mateixa línia.

>>> Per info sobre les Trobades aneu al web: www.decreixement.net/trobades

La sortida de la marxa es produirà l'endemà del 17-s, data assenyalada per la campanya "Podem viure sense capitalisme" en què molta gent sortirà al carrer per trobar-se i organitzar-se per viure d'una altra manera.

L'acte d'inici de la Marxa serà un Taller-Debat sobre "Alternatives a la Crisi", que tindrà lloc el divendres 18 de setembre a les 20 h. al Centre de Lectura de Reus (c/Major 15).

>>> Més informació sobre la Marxa al web: www.decreixement.net/marxapelcamp

 
   
 
 
 
 fletxa anterior 
 
 Una creació d' Editio Software  · Editat i publicat amb Editio Interdum  · Avís legal