Campus Reus
 
 
  
 

Anima't plega "per la falta de suport" de l'Ajuntament de Tarragona

L’Associació Cultural Anima’t, impulsora del cicle 'Tarragona Cultura Contemporània' durant quinze anys a la ciutat, anuncia que es veu obligada a suspendre el cicle per manca de suport de l'actual equip de govern.

L'associació cultural Anima't porta des del 1994 produint una programació que aglutina tant música com cinema en el que es coneix com a 'Tarragona Cultura Contemporània' (TCC). Els seus objectis bàsics han estat dotar el Camp d'una programació estable de cultura contemporània, ajudar a transformar els hàbits de consum cultural fomentant una cultura menys estandarditzada al mateix temps que contribuir a la creació d'indústria cultural.

Enguany però, aquesta associació ha explicat que no podrà seguir amb la seva tasca dinamitzadora per no tenir el suport públic que fins ara tenia per part de l'Ajuntament de Tarragona.

Segons expliquen fonts d'Anima't, la programació que duien a terme era possible gràcies a què el consistori tarragoní aportava el 25% del pressupost. Enguany, però, "el pressupost que aportava l'ajuntament no es renova en uns terminis acceptables i no s'acaba de trobar una línia de diàleg que permeti entendre quina és la política cultural a seguir" lamenten des de l'associació.

Segons el comunicat emès per l'entitat, han patit polítiques contradictòries ja que "la regidora anterior va retallar 18.000€ l'import concedit a l'entitat i l’encàrrec de que no programéssim més cinema quan ja estava mitja temporada contractada". Anima't també denuncia que "vam demanar en 5 ocasions una entrevista amb l’Alcalde, en 4 ocasions la resposta va ser el silenci i la cinquena ens va dir per escrit que la nostra interlocutora era la regidora que al cap d’unes setmanes el mateix alcalde cessava".

Davant d'aquestes situacions viscudes, l'associació cultural afirma que "no té un escenari favorable per continuar treballant a la ciutat" i per això, aquest desembre posarà punt i final a la programació que s'aixopluga sota l’etiqueta TCC.

www.delcamp.cat/index.php?command=show_news&news_id=2858

 
   
 
 
 
 fletxa anterior 
 
 Una creació d' Editio Software  · Editat i publicat amb Editio Interdum  · Avís legal