Campus Reus
   
   
 
 

El Bar Campus

     
 
 
 

El Campus és una taverna-bar, amb vocació d’associació cultural. Està situat al centre de Reus, al c. Sant Llorenç 11, és gestionat per la cooperativa Mahlik SCCL, i obre tots els dies de la setmana a partir de les 18h.

fotoEntenem el local com un espai intercultural de relació i intercanvi, un espai on beure i menjar alguna cosa, al mateix temps que es poden llegir publicacions o escoltar músiques que no formen part de la cultura “oficial” predominant en la majoria de locals. Un espai on no tenen cabuda actituds violentes, autoritàries, masclistes, homòfobes, racistes o xenòfobes.

Així en el Campus pots llegir revistes alternatives, aconseguir llibres de temàtica cultural, social i política alternativa i dissident, o informar-te en la seva cartellera d’activitats diverses que tenen lloc a la ciutat o en altres indrets.

La nostra oferta musical es basa principalment en la música negra en diverses variants (funky, reggae, acid-jazz, africana, blues, ska, hip-hop,...), les anomenades músiques del món o “world music”, i la fusió i mestissatge d’estils i cultures.foto

Tenim un espai per a programar exposicions de pintura, fotografia i dibuix, que van canviant cada dos o tres setmanes.

També pots comprar paquets de cafès provinents del comerç just i solidari, col.laborar en campanyes solidàries, difondre activitats,...
 
     
 
     
  Una creació d' Editio Software  · Editat i publicat amb Editio Interdum  · Avís legal